Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Pépin")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 1414

  • Page / 57
Export

Selection :

  • and

AMINO ACIDS OF CITRUS SEED MEAL = LES ACIDES AMINES DES TOURTEAUX DE PEPINS D'AGRUMESBRADDOCK RJ; KESTERSON JW.1972; J. AMER. OIL CHEMISTS' SOC.; U.S.A.; DA. 1972; VOL. 49; NO 11; PP. 671-672; BIBL. 9 REF.Serial Issue

MATERIAS GRASAS. ACEITE DE PEPITA DE UVA REFINADO PARA CONSUMO ALIMENTICIO = MATIERES GRASSES. HUILE DE PEPIN DE RAISIN RAFFINEE A USAGE ALIMENTAIRE1972; GRASAS Y ACEITES; ESP.; DA. 1972; VOL. 23; NO 6; PP. 145A-146ASerial Issue

A research note. Changes in grape seed phenols as affected by enzymic and chemical oxidation in vitro = Note de recherche. Effets de l'oxydation enzymatique et chimique, in vitro, sur les teneurs en phénols des pépins de raisinOSZMIANSKI, J; SAPIS, J. C; MACHEIX, J. J et al.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 5, pp 1505-1506, issn 0022-1147Article

L'HUILE DE PEPINS DE RAISINRAZUVAEV NI; NECHAEVA PF; GRIBOVA NI et al.1973; VINOD. VINOGRADAR.; S.S.S.R.; DA. 1973; NO 1; PP. 54-56Serial Issue

ETUDE DES HUILES DE PEPINS DE FRUITS ET DE CUCURBITACEES, CULTIVES EN ASIE CENTRALETUKHTAMURADOV ZT; FREJMAN R EH; ATAULLAEV A KH et al.1975; MASLOZHIR. PROMYSHL.; S.S.S.R.; DA. 1975; NO 10; PP. 15-16; BIBL. 5 REF.Article

Use of tomato seed powder as an antioxidant in butter and ghee = Utilisation de poudre de pépins de tomate comme antioxydant dans le beurre et le gheeGULERIA, S. P. S; VASUDEVAN, P; MADHOK, K. L et al.Journal of food science and technology (Mysore). 1983, Vol 20, Num 2, pp 79-80, issn 0022-1155Article

Antioxydant isolé de pépins de raisin. Mélanges d'isomères optiques de catéchineHIROSE, Y; IWAMA, F.Yukagaku. 1984, Vol 33, Num 7, pp 435-438, issn 0513-398XArticle

Changes and importance of oligomeric procyanidins during maturation of grape seeds = Modifications et importance des procyanidines oligomères au cours de la maturation des pépins de raisinROMEYER, F. M; MACHEIX, J. J; SAPIS, J. C et al.Phytochemistry. 1986, Vol 25, Num 1, pp 219-221, issn 0031-9422Article

Ol aus Weintraubenkernen mit hohem Vitamin-E-Gehalt = De l'huile de pépin de raisin à teneur élevée en vitamine E = Oil from grapeseed with a high vitamin E contentROHNE, G. W.Fette, Seifen, Anstrichmittel. 1984, Vol 86, Num 4, pp 172-173, issn 0015-038XArticle

Fractionation and identification of some low molecular weight grape seed phenolics = Fractionnement et identification de quelques composés phénoliques de faible poids moléculaire dans les pépins de raisinOSZMIANSKI, J; SAPIS, J. C.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1989, Vol 37, Num 5, pp 1293-1297, issn 0021-8561Article

On the level of esterified sterols in cotton seed, tomato seed, wheat germ and safflower oils = Teneur en stérols estérifiés des huiles de graines de coton, de pépins de tomates, de germe de blé et de carthameKIOSSEOGLOU, B; BOSKOU, D.Oléagineux (Paris). 1987, Vol 42, Num 4, pp 169-170, issn 0030-2082Article

Etude de la fraction lipidique des graines d'Actinidia chinensis (Planch.) Dilleniacées ou kiwi. Note de laboratoire = Study of lipid fraction of seeds of Actinidia chinensis (Planch.) Dilleniacées or kiwiBEKAERT, A; DELAGE, V; ANDRIEUX, J et al.Revue française des corps gras. 1987, Vol 34, Num 10-11, pp 463-464, issn 0035-3000Article

FATTY ACID COMPOSITION OF GRAPE SEED OIL FROM NATIVE AMERICAN AND HYBRID GRAPE VARIETIES.MATTICK LR; RICE AC.1976; AMER. J. ENOL. VITICULT.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 27; NO 2; PP. 88-90; BIBL. 8 REF.Article

Estudio de subproductos agricolas. II. Composicion en acidos grasos del aceite de semilla de uva Palomino = Analyse des sous produits végétaux. 2. Composition en acides gras de l'huile de pépins de raisin Palomino = Study of agricultural by-products. II. Fatty acid composition of Palomino grapeseed oilMARTINEZ MASSANET, G; MONTIEL, J. A; PANDO, E et al.Grasas y aceites (Sevilla). 1986, Vol 37, Num 5, pp 233-236, issn 0017-3495Article

FATTY ACID COMPOSITION OF IRANIAN CITRUS SEED OILS.FILSOOF M; MEHRAN M.1976; J. AMER. OIL CHEMISTS' SOC.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 53; NO 10; PP. 654-655; BIBL. 14 REF.Article

FOSFOLIPIDI LIBERI E FOSFOLIPIDI LEGATI ALLE LIPOPROTEINE IN ALCUNI OLI DI OLIVA E DI SEMI = LES PHOSPHOLIPIDES LIBRES ET LES PHOSPHOLIPIDES LIES AUX LIPOPROTEINES DANS QUELQUES HUILES D'OLIVE ET DE GRAINES OLEAGINEUSESSPETTOLI P.1972; INDUSTR. AGR.; ITAL.; DA. 1972; VOL. 10; NO 5; PP. 264-269; ABS. ANGL.; BIBL. 35 REF.Serial Issue

THE CHEMICAL COMPOSITION OF THE GRAPESEED OIL. II: COMPONENTS OF UNSAPONIFIABLE FRACTIONCAPELLA P; LERCKER G; TISCORNIA E et al.1979; RIV. ITAL. SOSTANZE GRASSE; ITA; DA. 1979; VOL. 56; NO 8; PP. 300-307; ABS. ITA; BIBL. 9 REF.Article

Melon seeds - Evaluation of physical characteristics = Les graines de melon. Evaluation des propriétés physiquesRAMAKRISHNA, P.Journal of food science and technology (Mysore). 1986, Vol 23, Num 3, pp 158-160, issn 0022-1155Article

Das Lipidmuster in Traubenkernen, Traubenkämmen und Traubenschalen nach einer heissen aeroben Rotte = Le profil lipidique des pépins de raisin, du moût et des téguments des raisins après un pressage aérobie à chaud = Lipid patterns in grape seed, grape combs and grape skin after hot aerobic rottingPUCHINGER, L; WURST, F; PREY, T et al.Fette, Seifen, Anstrichmittel. 1985, Vol 87, Num 1, pp 1-4, issn 0015-038XArticle

The composition of free and esterified sterols in tomato seed oil = Composition en stérols libres et estérifiés de l'huile de pépins de tomateKIOSSEOGLOU, B; BOSKOU, D.Oléagineux (Paris). 1989, Vol 44, Num 2, pp 113-115, issn 0030-2082Article

Estudio de subproductos agricolas. III. Proteinas de semilla y de hollejo de uva Palomino : contenido, clasificacion y digestibilidad = Etude sur les sous-produits agricoles. III. Les protéines des pépins et de la peau des raisins Palomino : teneur, classification et digestibilité = Study of agricultural byproducts. III. Seed and skin of Palomino grape : content, classification and digestibilityMARTINEZ MASSANET, G; MONTIEL, J. A; PANDO, E et al.Grasas y aceites (Sevilla). 1987, Vol 38, Num 2, pp 81-84, issn 0017-3495Article

Tomato seed protein concentrates : effets of methods of recovery upon yield and compositional characteristics = Les concentrés protéiques de pépins de tomates : effets des méthodes d'obtention sur le rendement et la compositionLATLIEF, S. J; KNORR, D.Journal of food science. 1983, Vol 48, Num 6, pp 1583-1586, issn 0022-1147Article

PROBLEMES POSES PAR LA PRESENCE DE PEPINS DANS LES BAIES DU CEPAGE APYRENE CORINTHE NOIRPAPAFITSOROS G.1979; BULL. O.I.V.; FRA; DA. 1979; VOL. 52; NO 575; PP. 5-11Article

CONSIDERACOES SOBRE O APROVEITAMENTO DAS SEMENTES DE CITROS = CONSIDERATIONS SUR L'UTILISATION DES PEPINS D'AGRUMESDE SOUZA AJ JR.1974; BOL. INST. TECNOL. ALIM.; BRAS.; DA. 1974; NO 39; PP. 3-24; ABS. ANGL.; BIBL. 2 P. 1/2Article

RECHERCHES SUR L'HYDROGENATION DE L'HUILE DE PEPIN DE PAMPLEMOUSSE EN PRESENCE DE CATALYSEURS AU NICKEL GUMBRIN ET AU NICKEL BANOJASIKHARULIDZE SD; BEKAURI NG; TAVSHAVADZE TN et al.1972; SOOBSHCH. AKAD. NAUK GRUZ. S.S.R.; S.S.S.R.; DA. 1972; VOL. 66; NO 1; PP. 73-76; ABS. GEORGIEN ANGL.; BIBL. 10 REF.Serial Issue

  • Page / 57